Učlani se u Opel - Team Croatia

Hvala Vam na interesu za pristupanje klubu.

Željeli bi vam najprije objasniti što zapravo znači članstvo u našoj udruzi.
Od samih početaka OTC-a zamisao je bila okupiti zaljubljenike u Opel vozila sa ciljem druženja, razmjena iskustava i uzajamne pomoći između članova.

Od svih članova se očekuje pomoć u organizaciji mini, grill, međunarodnih i drugih oblika susreta, širenje i održavanje poznanstava te dobrih odnosa sa domaćim i inozemnim klubovima te pomaganje drugim članovima sa savjetima, popravcima, razmjenom dijelova i pomoći u ostalim projektima shodno vlastitim mogućnostima. Naši članovi dolaze iz različitih sfera zanimanja, dobnih skupina te sa područja čitave Hrvatske. Svatko je dobro došao!

Zbog velikog interesa te naučeni prijašnjim iskustvima uveli smo stažiranje po uzoru na druge klubove ovakvog tipa.
Svaka će osoba koja se želi pridružiti našoj udruzi provesti do godine dana kao “Rookie” (probni član) u kojem periodu je poželjno da budete prisutni na što više događaja koje organizira ili na kojim sudjeluje udruga. Želja nam je da vas što bolje upoznamo te i kako bi Vi upoznali nas.
Nakon završetak stažiranja (koje može trajati i manje od godine dana) članovi će odlučiti o vašem punopravnom članstvu u Opel – Team Croatia.

Želja nam je stvoriti zajednicu pravih zaljubljenika u Opel vozila koja će skladno obrađivati navedene stavke uz konstantan rast i sve to u iznimno prijateljskoj atmosferi.
Ako ste spremni ispuniti sve uvijete koje smo postavili ispred Vas želimo Vam dobrodošlicu…

Rookie 🙂

Aktivni smo na našem forumuFacebook Grupi i Facebook stranici te nas možete kontaktirati i preko Kontakt formulara

Za sve zainteresirane na linku možete pronaći i Statut udruge.

:otc: Opel – Team Croatia :otc:

Close Menu